TERAPI

Der findes mange forskellige terapiretninger (psykodynamisk, kognitiv, systemisk, osv.), hvilken én bør du vælge? Det er lidt afhængigt af, hvad du forventer, og du kan spørge en psykoterapeut, hvilken retning vedkommende repræsenterer. Men faktisk er det vigtigere, at kemien er god mellem jer. Lyt til dit instinkt: hvis du ikke føler at du kan stole på personen, så prøv en anden.

Som systemisk psykoterapeut er jeg specialiseret i forhold mellem mennesker, og arbejder derfor især med par. Jeg ser dog også individuelle personer, samt familier. Problemstillingerne er meget forskellige, det kan variere fra kommunikationsproblemer til krisehjælp. Men i løbet af min karriere, og især de sidste ti år, har mit kliniske arbejde fokuseret mest på køns - og seksualitetsrelaterede udfordringer.

Jeg arbejder på dansk, engelsk, tysk, og nederlandsk, og er
medlem af Dansk Psykolog Forening.


PRISER

Pris individuel samtale (50 min):     Dkr 900,-
Pris par/familie samtale (90 min):   Dkr 1600,-

Ved siden af mit kliniske arbejde underviser og skriver jeg. Derfor må der regnes med 2-3 måneders ventetid for en konsultation.


NYHED: PARWEEKEND I BERLIN

I sørger for turen til Berlin samt kost og logi, jeg sørger for de professionelle rammer. Afhængigt af jeres spørgsmål og udfordringer skræddersyer jeg en pakke til jer, der typisk vil indeholde 3 parkonsultationer i løbet af to dage.

Fordelen ved dette forløb er et større fokus på jeres forhold, da vi både kan fordybe os mere, end hvis der går flere uger mellem hver konsultation, og fordi I ikke er afledte af jeres normale hverdag.


konsultationer

Kontakt mig for at lave en aftale.


AFBUD

Afbud skal ske senest 24 timer før, ellers skal sessionen betales. 

Brug kontaktknappen ovenfor.