Foredrag

Think & Drink.png

Think & Drink - Begærets anatomi

19. september 2018, kl 17.30 - 19.30 i København

Begær er blevet et vigtigt element i vores forhold, fordi vi ikke længere ‘bare’ bliver i relationer. Vi skal have en grund til at blive. Begær er for langt de fleste mennesker en essentiel ingrediens i parforholdets cocktail. Men hvad er begær for en størrelse? Hvorfor forsvinder den typisk over tid? Og kan man få den tilbage hvis først den er væk?

Disse spørgsmål, samt mange andre, vil foredragsholderne besvare i løbet af denne Think & Drink.

Køb billet

 


Think & Drink.png

Think & Drink - Det gode sexliv

17. oktober 2018, kl 17.30 - 19.30 i København

Mange har hørt påstanden om at man skal have sex en gang om ugen for at have et godt sexliv, men passer det? Nogle aftaler at have et onsdagsknald hver uge, mens andre taler nedladende om sådan en aftale som værende ‘pligtsex’. Men hvad siger forskningen om par, der tilsyneladende har knækket koden til et godt sexliv, og kan vi kan lære noget af dem? Hvad er i det hele taget et godt sexliv?

Disse spørgsmål, samt mange andre, vil foredragsholderne besvare i løbet af denne Think & Drink.

Køb billet

 


Think & Drink.png

Think & Drink - Let's talk about sex

29. november 2018, kl 17.30 - 19.30 i København

En hel del mennesker ved godt, hvad de tænder på seksuelt. Nogle ved måske endda lidt om, hvad der tænder deres partner. Men for rigtig mange er samtalen om sex svær, akavet, følsom, og noget der ikke bør være brug for hvis man er et godt match. Det sidste er en myte, og den må gerne aflives i aften, hvor de to foredragsholdere vil guide dig igennem hvordan vi kan blive bedre til at tale om sex. Dine, samt andres, spørgsmål vil blive besvaret i løbet af aftenen.

Køb billet

 


Kursus

Samtalen om sex – for fagfolk
Et kursus til sundhedsprofessionelle, der tilrettelægges alt efter organisationens behov. Læs mere